CB E-Fatbikes

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

Geluidloos zoeven langs de Westerschelde!

CB E-Fatbikes
Westerschelde schepen spotten - Sven Dullaert
CB E-Fatbikes

(Her) ontdek op één van de elektrische scooters van E-fatbikes de schoonheid van Grenspark Groot Saeftinghe! Zweef comfortabel en geruisloos over het asfalt, voel de wind door je haren en geniet van al het moois wat de prachtige omgeving te bieden heeft!

Geniet bijvoorbeeld van het rijden langs de Westerschelde, waar de containerschepen vlak langs varen, de uitgestrekte kleurrijke polders en de pittoreske dorpen. Zelfs “bourgondisch” winkelen in vestingstad Hulst behoort tot de mogelijkheden. Gun jezelf een fijn moment op 1 van de vele terrassen onderweg en geniet van de plaatselijke lekkernijen.

Met vrienden, familie, collega’s of misschien wel gewoon in je eentje. De scooters gaan 25 kilometer per uur en hebben dus geen helmplicht. Er liggen een 3-tal uitgestippelde routes klaar die je leiden langs de meest mooie plekjes die onze omgeving te bieden heeft.

Duurzaam en goed voor milieu

De Fatbikes zijn 100% elektrisch en produceren geen uitlaatgassen. De elektromotor is geruidloos, wat zorgt voor een confortabele tocht en geen verstoring voor de natuur en dieren.

Reserveren kun je online doen!

Deel dit via:

Onze locatie

Andere gastheren en -vrouwen