Schip op de Westerschelde bij zonsondergang

Welkom op de toolkit van Grenspark Groot Saeftinghe

Een grenspark worden? Het gebied op de kaart zetten? Zoiets doen we samen. Ondernemers, streekholders, partners en vele andere participanten worden uitgenodigd om dit met elkaar te doen. Om dit unieke grensgebied, vol robuuste havenactiviteiten, zijn vruchtbare zilte grond en zijn uitdagende natuur, met enthousiasme uit te dragen. Hiervoor hebben we ’tools’. Deze zijn speciaal ontwikkeld om met elkaar dezelfde boodschap uit te dragen. Op deze toolkit vindt je alle tools die je nodig hebt. Het logo, posters en flyers, foto’s, video’s, alles over de buitenruimte en zelfs bouwtekeningen van een echte doe-het-zelf Grenspark Groot Saeftinghe buitenbank. Kijk rond op deze toolkit en download wat je nodig hebt voor jouw uiting. Alle materialen zijn vrij te gebruiken. Veel plezier. Samen zijn we Saeftinghe!

Onze missie

De aantrekkelijkheid van het gebied vergroten, door het uitdragen van de unieke drie-eenheid natuur, haven en landbouw. Om een economische en maatschappelijke impuls te realiseren voor én met de streek.

Waarom branding?

De identiteit van Grenspark Groot Saeftinghe is vastgelegd in een huisstijl: vormen, kleuren, foto’s en natuurlijk het logo. Deze elementen horen speciaal bij het grenspark. Door consequent gebruik zorgen ze voor eenheid en herkenbaarheid. Belangrijk voor bezoekers bijvoorbeeld. Zo draagt elke publicatie, poster of social media post bij aan de goede naam van Grenspark Groot Saeftinghe.

De huisstijl

De huisstijl

De huisstijl van Grenspark Groot Saeftinghe is te gebruiken door vormgevers, alle bronbestanden zijn hier te downloaden. Ben je geen vormgever? Neem dan één van de sjablonen, en kies zelf je foto’s en teksten. Het wijst zich vanzelf.

De fotografie

Arenberghoeve
Arenberghoeve
Arenberghoeve

De video's

De buitenruimte

De buitenruimte

Ook over de buitenruimte is goed nagedacht. Wat past er eigenlijk bij het grenspark? Welke materialen gebruiken we? En hoe zorgen we ervoor dat we in het hele grenspark hetzelfde uitstralen. Vindt hier alles over de inrichting van de buitenruimte.

Het streekmerk

Het streekmerk

Groot Saeftinghe Smaekt! Vindt hier de huisstijl, het logo en de sjablonen van het streekmerk.