Route en bereikbaarheid met de zonnetrein door het landschap

Bereikbaarheid

In de bocht van de Schelde bij Beveren en Hulst ligt Grenspark Groot Saeftinghe, met talloze mooie plekken om te ontdekken! Een comfortabel en betekenisvol bezoek brengen aan het grenspark? Neem de tijd om heerlijk te struinen langs de dijken, fiets langs de mooie Scheldedorpen, zie de streekproducten groeien in de weidse polders en proef ze in de gastvrije horecagelegenheden.

Onthaalplekken

Op volgende onthaalplekken in het grenspark zijn parkeerfaciliteiten. Een goede uitvalsbasis om het grenspark verder met de fiets of te voet te ontdekken!

Infopunt Grenspark Groot Saeftinghe 
Scheldemolenstraat, 9130 Doel, België.

Bezoekerscentrum Verdronken Land van Saeftinghe 
Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw Namen, Nederland

Infopunt Hulst 
Overdamstraat 15, 4561 AL Hulst, Nederland

Fort Liefkenshoek
Ketenislaan 4, 9130 Kallo, België

Met de waterbus

Je bereikt het grenspark niet alleen met je eigen auto of met het openbaar vervoer, maar een unieke beleving is het vervoer over de Schelde met de Waterbus. Een duurzaam alternatief  voor de wagen en bovendien een leuke beleving. Aan de oever start je je bezoek, de Waterbus op en bij Fort Liefkenshoek er weer af! Vanaf daar kom je gemakkelijk al wandelend of op je eigen fiets in het hart van Grenspark Groot Saeftinghe.

Meer info over de haltes en de dienstregeling vind je op de website van de Waterbus.

Met de fiets

Het unieke landschap ervaar je het beste in al haar facetten te voet of per fiets. Die plekjes waar de auto niet kan komen, die wil je vinden!

Donkey Republic 
De oranje deelfietsen van Donkey Republic kan je terugvinden op verschillende plekken in het grenspark. De app downloaden & je kan vertrekken!

Fietsen Neirinckx Melsele
Spoorweglaan 163, 9120 Melsele, België

De Snelle Fiets 
Koolstraat 7, 4561 GW Hulst, Nederland

De Poorter Tweewielers
Prins Hendrikstraat 31, 4564 CJ Sint Jansteen, Nederland

CB E-Fatbike 
Perkpolderhaven 4A, 4588 RB Walsoorden, Nederland

Met de Zonnetrein

Een leuk dagje uit in Grenspark Groot Saeftinghe? Dat doe je met de Zonnetrein. Stippel zelf een leuke, actieve of culinaire route uit en kies de stopplaatsen die passen bij jouw gezelschap. Of maak het jezelf makkelijk en boek één van de arrangementen. Door de eindeloze mogelijkheden is de Zonnetrein er voor iedereen, voor jong en oud.

Zonnetrein Groot Saeftinghe
Koninginnestraat  2, 4568 PT Nieuw Namen (NL)
+31 6 15 46 01 42 | info@zonnetrein-grootsaeftinghe.eu