Huisstijl voor streekholders

De huisstijl is er om door iedereen die zich aan het grenspark verbindt gebruikt te worden. Speciaal voor al deze streekholders, ondernemers en partners hebben we kant-en-klare sjablonen voor het maken van jouw eigen poster of presentatie. Ze zijn eenvoudig te gebruiken door iedereen. Je kunt de sjablonen hieronder downloaden. Kies welke je nodig hebt en voeg een foto of tekst toe. Het wijst zich vanzelf!

Logo

Het grenspark logo in de vijf huisstijl kleuren. Container Rood voor de haven, Levend Groen voor natuur, Zilte Grond voor de landbouw. Of kies Nacht Zwart of Veren Wit, voor algemener gebruik.

Flyer A5

Plaats je eigen tekst en foto in één van de vijf Grenspark Groot Saeftinghe flyer sjablonen.

Posters A4

A4 poster sjablonen om zelf te printen. Gebruik één van de vijf varianten. Haven, landbouw, natuur of de algemene poster in wit en zwart.

Posters A3

A3 poster sjablonen om zelf te printen. Gebruik één van de vijf varianten. Haven, landbouw, natuur of de algemene poster in wit en zwart.

Powerpoint template

Sjabloon voor gebruik in Powerpoint met opmaak van diverse pagina’s in de Grenspark Groot Saeftinghe huisstijl. Te gebruiken als template voor je eigen powerpoint presentatie. Teksten en foto’s zelf toevoegen.

Word document

Word document met diverse pagina’s opgemaakt in de huisstijl van Grenspark Groot Saeftinghe. Een basis voor een grenspark verslag of documentatie.