Officiële opening Kustroute, wandel jij mee?

Geplaatst op 16 februari 2024

Grenspark Groot Saeftinghe biedt ruimte om ongestoord te wandelen. De dijken en wegen leiden je langs polders & kreken, de Schelde, gezellige dorpen en mooie rustpunten. Het bestaande wandelnetwerk verstreken we met uitgestippelde routes over de grens heen. De eerste nieuwe wandelroute is de Kustroute. Wandel jij mee tijdens de opening? 

Op de Kustroute liggen drie wandellussen. Tijdens de officiële opening leggen we het rondje Ossenisse-Zeedorp af. Onderweg leer je meer over wat er beweegt in de omgeving: we houden halt om enkele projecten en initiatieven die langs het project liggen, toe te lichten. We bereiken samen de finish en heffen het glas op de route. Zin in meer? Ossenisse-Zeedorp is de eerste etappe van een reeks streekwandelingen! 

Vijf streekwandelingen

In vijf dorpen organiseren we een wandeling voor én over de streek. Is het grenspark nog nieuw voor jou of ben je benieuwd naar initiatieven in jouw omgeving? Tijdens de wandeling maken we graag kennis en praten we je bij. Afsluiten doen we met een gezellige babbel en drankje. 

Aan welke etappes neem jij deel? Meer (praktische) info per wandeling kan je hier terugvinden:
Ossenisse-Zeedorp25 mei 2024 — 9 km
Prosperpolder 8 juni 2024 — 7 km
Emmadorp 27 juli 2024 — 9 km
Doel — n.t.b.
Kieldrecht — 19 oktober 2024

Aanmelden

Voor de catering is het fijn om een idee te hebben van het aantal aanwezigen. Meld je via dit formulier aan.

Deel dit via:

Andere Nieuws berichten