Het grenspark zoekt jou!

Geplaatst op 1 februari 2023

Geïnteresseerden in Grenspark Groot Saeftinghe en alles wat daaromheen gebeurt, kunnen het hele jaar door terecht in de Infokeet. In de weekends is deze zomer ook de Maalderij in Prosperpolder open voor bezoekers. Daarvoor kunnen wij niet zonder vrijwilligers.

Geïnteresseerden, toeristen en toevallige voorbijgangers, eigenlijk is iedereen welkom om in de Infokeet binnen te stappen en zo het verhaal van Grenspark Groot Saeftinghe in een notendop tot zich te nemen. Van mei tot en met september doen we daarvoor nog net even iets harder onze best. In de week zorgen we dat de Infokeet overdag altijd bemand is door iemand van het grensparkteam, in de weekends zorgen we voor een permanentie door vrijwilligers. Voeg daar aan toe dat we dit seizoen in de weekends ook de Maalderij in Prosperpolder open willen houden voor het publiek. Je snapt wel waar het schoentje wringt. Precies, we hebben meer vrijwilligers nodig.

Het verhaal van het grenspark ligt ons allemaal nauw aan het hart. Lijkt het jouw leuk om deze zomer een paar weekenddagen de permanentie in de Infokeet en/of de Maalderij te verzorgen, dan ben je bij ons meer dan welkom. Het seizoen loopt van 1 mei tot en met 24 september. De precieze data vind je achter de link onderaan dit artikel. Je hoeft geen doorgewinterde grensparkgids te zijn om de permanentie te kunnen invullen, een gastvrije instelling en jouw eigen interesse in het verhaal achter Grenspark Groot Saeftinghe zijn voldoende. Samen dragen we het fascinerende verhaal van het grenspark over aan onze bezoekers, zodat zij ons enthousiasme verder kunnen uitdragen.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar het aanmeldingsformulier en leer meer over hoe je een of meer van onze zomerse permanenties op je kan te nemen. Zoals gezegd, het is vrijwilligerswerk, maar er is wel voorzien in een kleine dagvergoeding om gemaakte onkosten te verlichten. Dit en alle andere praktische informatie vind je terug in het formulier. Rest ons slechts de hoop uit te spreken dat we ook jouw naam deze zomer terug mogen vinden op onze permanentielijst. Doen hoor!

Deel dit via:

Andere Nieuws berichten