The Holy Spiritus

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

In een neogotisch interieur en tussen kleurrijke glas-in-loodramen brouwen & distilleren Tom en Goderic erop los. The Holy Spiritus Brewery & Distillery huist in de voormalige Johannes de Doper kerk in Sint Jansteen (Hulst) Zeeuws Vlaanderen in Nederland.

The Holy Spiritus - kerk
Drank van de Holy Spiritus
The Holy Spiritus

Op het menu staan onder meer Zeeuwse Cider Brut, Zeeuwse Calva, Zeeuws Straf Pérke, Honey Love, Gin’s, Vodka’s, Likorettes enz. De lokale grondstoffen zorgen er mee voor dat deze mysterieuze dranken met Zeker Zeeuws keurmerk  bekroond zijn. Naast het gebruik van lokale grondstoffen is lokale samenwerking een must voor beide heren. Zo is onder andere Ginulst, Zeeuwse Grappa, Zeeuws Likeurtje, Tomagin en Genievre de Biere ontstaan.

Proeverijen & evenementen

Word jij enthousiast van brouwerijen, stokerijen en ambachtelijke dranken? Of ben je meer iemand die wild wordt van streekgebonden natuurproducten, duurzame circulaire creaties en outside the box bestemmingsplannen voor verlaten kerken?

The Holy Spiritus organiseert verschillende activiteiten:

Streekproductenmarkt – 1ste en 3de zaterdag van de maand
Proeverij of workshop – op aanvraag

Arrangement 7 wonderen evenement

Tijdens het 7 wonderen evenement op zondag 23 juni’24 biedt de Holy Spiritus in samenwerking met Sliertemie een rondleiding door het gebouw, de brouwerij en de stokerij aan. Ook is er de mogelijkheid tot een proeverij tegen een meerprijs. Tevens worden er ambachten en streekproducten aangeboden.

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over The Holy Spiritus

Andere gastheren en -vrouwen