The Holy Spiritus

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

In een neogotisch interieur en tussen kleurrijke glas-in-loodramen brouwen & distilleren Tom en Goderic erop los. The Holy Spiritus Brewery & Distillery huist in de voormalige Johannes de Doper kerk in Sint Jansteen (Hulst) Zeeuws Vlaanderen in Nederland.

The Holy Spiritus - kerk
Drank van de Holy Spiritus
The Holy Spiritus

Op het menu staan onder meer Zeeuwse Cider Brut, Zeeuwse Calva, Zeeuws Straf Pérke, Honey Love, Gin’s, Vodka’s, Likorettes enz. De lokale grondstoffen zorgen er mee voor dat deze mysterieuze dranken met Zeker Zeeuws keurmerk  bekroond zijn. Naast het gebruik van lokale grondstoffen is lokale samenwerking een must voor beide heren. Zo is onder andere Ginulst, Zeeuwse Grappa, Zeeuws Likeurtje, Tomagin en Genievre de Biere ontstaan.

Proeverijen & evenementen

De deuren worden eveneens elke eerste en derde zaterdag open gezet voor een Streekproductenmarkt en op woensdagavond voor Boeren en Buren, zaterdags is de slijterij open. In juli en augustus is de slijterij elke dag open behalve op donderdag en wordt elke dinsdagavond een avondmarkt georganiseerd. Proeverijen en workshops dien je te reserveren en online bestellingen zijn zeker mogelijk.

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over The Holy Spiritus

Andere gastheren en -vrouwen