Hof van Kessel

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

Groepsaccommodatie Hof van Kessel
Kampvuur bij Hof van Kessel
Kersenbomen bij Hof van Kessel

In de groepsaccommodatie van Hof van Kessel ben je welkom met maximaal 37 personen voor een heerlijk verblijf in de Kruispolder van Kloosterzande. Vanaf het terrein kan je de grote schepen op de Westerschelde voorbij zien varen, een paar honderd meter wandelen en je ziet ze vanaf de zeedijk nog dichterbij.

De accommodatie is ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Een grote activiteitenruimte binnen en een groot speelveld buiten maakt dat je het hele jaar door en met alle weertypen je je prima kan vermaken met de hele familie of een groep vrienden. Sjaak en Lia van Kessel heten je graag welkom en vertellen ook graag over hun kersenboomgaard en de verkoop van door Lia zelfgemaakte jam, saus en Likeuren van zelf geteeld fruit of  fruit uit de nabije omgeving

Streekproducten van kersen bij hof van Kessel
Producten gemaakt uit de kersenboomgaard van Sjaak en Lia

Streekproducten

In de kersenboomgaard van Hof van Kessel teelt Sjaak heerlijke zoete zwarte kersen. Ze worden elke dag vanaf ongeveer half juni tot half augustus (afhankelijk van het groeiseizoen) vers geplukt op het moment dat ze echt rijp zijn en daardoor heerlijk zoet, sappig en groot. De kersen worden verkocht in een kraampje op ons erf. Het hele jaar door zijn in ons kraampje de door Lia zelfgemaakte jam, saus en likeur te koop. Deze worden gemaakt van fruit uit onze eigen boomgaard en tuin of fruit uit de nabije omgeving. Op de dijken rond onze polder groeien bijvoorbeeld heerlijke sleedoorn- en vlierbessen.

Aanbod 7 wonderen evenement

Tijdens het 7 wonderen evenement op 23 juni’24 biedt Hof van Kessel haar groepsaccommodatie te huur aan, met daarbij een plek op de bus voor het vervoer naar het evenement.

Deel dit via:

Onze locatie

Andere gastheren en -vrouwen