Ciders & likeuren | The Holy Spiritus

De brouwerij van The Holy Spiritus huist in een wel heel bijzonder gebouw. In de kerk van Sint-Jansteen experimenteren Tom Genbrugge en Goderic Van den Brande met lokale grondstoffen om tot unieke creaties te komen. Ciders, distillaten, honingwijn, likeuren en zoveel meer wordt in de kerk gebrouwd.

Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot veel meer. Tom en Goderic hebben ondertussen meer dan een decennia ervaring met het produceren van dranken gemaakt van fruit en honing. Naast distillaten maken de heren ook honingwijn, een drank die zijn oorsprong uit 6000 voor Christus haalt. Daarnaast worden in de kerk ook likeuren gemaakt. Zo wordt bijvoorbeeld het Zeeuwse zilt gecombineerd met zoete appel. Een gewaagde keuze maar dat typeert The Holy Spiritus. Ze blijven zichzelf heruitvinden en werken aan duurzame circulaire creaties met lokale producten.

The Holy Spiritus - kerk
The Holy Spiritus
The Holy Spiritus
The Holy Spiritus
The Holy Spiritus

Proeverijen & evenementen

Bij The Holy Spiritus kan je terecht voor een bezoek aan de brouwerij, een proeverij en tal van andere evenementen zoals streekproductenmarkten en concerten. Leer er over de geschiedenis van de voormalige Johannes de Doperkerk, ontdek het distillatieproces stap voor stap en luister naar de kennis en ambities van Tom en Goderic. Een uitje met karakter dus!

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over The Holy Spiritus

Andere streekproducten