Ketchup | De Ketchupfabriek

De ketchup van de Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw.

Krachtig, pittig en een tikje eigenzinnigheid. Dat is de unieke smaak van de Ketchupfabriek die voorkomt uit de verse ingrediënten en een uitgekiende mix van kruiden en specerijen. Van de klassieke ketchup tot een mosterdketchup of ketchup met honing. De zorg, toewijding, liefde voor het product en de kracht van de Zeeuwse polder, dat proef je!

Ketchup met een hoekje af

Om voedselverspilling tegen te gaan worden tweede keus tomaten en paprika’s gebruikt. Tomaten en paprika’s die niet goed genoeg zijn voor de supermarkt door een vlekje, krasje of deukje. Ze zijn helemaal prima om ketchup van te maken!

Kan het niet gek genoeg? Dan kan je de Tomagin proeven, een heerlijke mix van Zeeuwse tomaten en Zeeuwse gin. Speciaal gedistilleerd door The Holy Spiritus in Sint Jansteen.

Ketchupfabriek
Ketchupfabriek
Ketchupfabriek
Ketchupfabriek - foodtruck

De fabriek op verplaatsing

De Ketchupfabriek komt nu ook naar jouw locatie! De foodtrucks worden ook gebruikt om catering op locatie te verzorgen. Ze serveren onder andere hun Zeeuwse hotdog; lokaal gemaakt van Zeeuws 3-sterren scharrelvarken, vegetarische opties en zelfs vegan gerechten! In alle gerechten wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokaal geteelde ingrediënten en natuurlijk met de groenten van het seizoen.

Deel dit via:

Onze locatie

Andere streekproducten