Ijs | IJsboerderij Het Melkhuis

Heerlijk boerenijs, dat krijg je bij IJsboerderij Het Melkhuis. Het belangrijkste bestanddeel van roomijs, verse melk, komt bij deze boerderij van eigen koeien. Dat was wellicht door de naam al te verwachten. Sommige smaken in de ruime keuze zijn minder voorspelbaar. Zoals de begeerlijke ‘Kus van Maxima’. Voor de minder avontuurlijk ingestelde ijsliefhebber is er altijd vanille of het iets exotischere strachiatella. Een ding is zeker, alle smaken zijn op ambachtelijk wijze bereid en bovenal overheerlijk.

Sorbetijs

Is roomijs niet jouw smaak, of heb je een koemelkallergie, dan kan je hier ook heerlijk fris vruchtenijs bestellen. Ook dit sorbetijs komt in een ruim smakenpallet. Zoals als appel of citroen of heb je vandaag trek in kers of mango.

‘Klein Weike’

Op het terrein van IJsboerderij Het Melkhuis vind je “Klein Weike”. Daar staan een aantal picknickbanken waar het met je ijsje goed toeven is. En de kinderen vermaken zich in de tussentijd prima op de boerderij. Er zijn meerdere speeltoestellen. Zo maak je van elke dag een heerlijk feestje.

De rondleiding

Wanneer het ijsje naar meer smaakt, kan je een rondleiding boeken bij IJsboerderij Het Melkhuis. Een ware ontdekkingstocht langs de koeien en over de boerderij. Je leert er een hoop over het melkveebedrijf en over ijs natuurlijk. Daar was het tenslotte allemaal mee begonnen.

IJsboerderij Het Melkhuis

Rietstraat 23
4583 SK
Terhole
info@hetmelkhuis.nl
0114-320946

Openingstijden

Woensdag

van 13:00 tot 17:30

Vrijdag

van 13:00 tot 17:30

Zaterdag

van 13:00 tot 17:30

Deel dit via:

Onze locatie

Andere streekproducten