Groenten, fruit, zuivel & vlees | De Arenberghoeve

Als actief landbouwbedrijf hechten wij nog enorm veel belang aan traditie en ambacht. We willen mensen bewust maken van de inzet in onze sector om tot eerlijke producten te komen die bol staan van de smaak. De Arenberghoeve stilt ook je honger naar lekkernijen die recht van het land komen. Van groenten en fruit tot zuivel, vlees en specerijen, elk product wordt met veel passie verbouwd, zodat jij er ten volle van kunt genieten.

Alexander Cerpentier
Arenberghoeve uien
Arenberghoeve walnoten
Arenberghoeve schapen

Maak kennis

Al vijf generaties lang boert de familie van Alexander op de Arenberghoeve. Generatie op generatie wordt kennis & de drang naar innovatie overgedragen. Krijg hieronder een inkijk in hun activiteiten op de boerderij.

Dit videoportret maakt deel uit van een LEADER-project. LEADER is het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Europa investeert in zijn platteland.

Aanbod 7 wonderen evenement

Tijdens het 7 wonderen evenement op zondag 23 juni’23 is de Arenberghoeve een stopplaats. Hier wordt vanaf 12 uur s’middags pulled pork aangeboden, zodat bezoekers met een heerlijk gevulde buik op de fiets kunnen stappen!

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over De Arenberghoeve

Andere streekproducten