Groot Saeftinghe Smaekt

Heerlijke producten gedijen hier

Het grenspark heeft een bijzondere ligging. In deze bocht van de Schelde zijn land en water dynamisch met elkaar verbonden. Dit zorgt voor uitdagingen, maar ook voor kansen. Niet alles doet het goed in de vermaarde Zeeuws- en Oost-Vlaamse klei en het zilte klimaat, daar moeten we slim en creatief mee omgaan.

In het zilte klimaat langs de Westerschelde – met de handen in de klei en een goede dosis creativiteit- wordt hier verbouwd, geboerd, uitgetest, geoogst en geproduceerd. De wispelturige omstandigheden vragen om volharding, persoonlijke aandacht en veel zorg. Zo komen lokale producten met een typerend karakter tot stand. Het pure smaakvolle karakter van het product is altijd het uitgangspunt.

Met visie en verbinding bundelen de producenten van Grenspark Groot Saeftinghe hun krachten in een streekmerk vol karakter. Gezamenlijk wordt ingezet op een korte keten en een eerlijke prijs voor iedereen in deze keten.

Een streekmerk vol karakter

Groot Saeftinghe Smaekt, dat zijn bijzondere producten die met een pure smaak het verhaal van de streek vertellen. Een mix van ambacht en innovatie. Zonder veel tierlantijnen, maar wel origineel. Of je nu ’s avonds in goed gezelschap de benen onder tafel schuift of even uitwaait na een stevige wandeling: laat het smaken!

Volg Groot Saeftinghe Smaekt nu ook op Facebook en Instagram.