Streekwandeling in Kieldrecht

Op za 19 oktober '24

In vijf dorpen organiseren we een wandeling voor én over de streek. Is het grenspark nog nieuw voor jou of ben je benieuwd naar initiatieven in (de omgeving van) Kieldrecht? Tijdens de wandeling maken we graag kennis en praten we je bij. Afsluiten doen we met een gezellige babbel en drankje.

Grenspark Groot Saeftinghe biedt ruimte om ongestoord te wandelen. De dijken en wegen leiden je langs polders & kreken, de Schelde, gezellige dorpen en mooie rustpunten. Het bestaande wandelknooppunten netwerk versterken we door uitgestippelde routes over trage wegen en grenzen heen. Zo is er een kustroute ontstaan van 46 kilometer lang. Met daarin een aantal verkorte wandellussen (Emmadorp, Ossenisse & Prosperpolder).

Onderweg leer je meer over wat er beweegt in de omgeving: we houden halt om enkele projecten en initiatieven, die langs het project liggen, toe te lichten. We bereiken samen de finish en heffen het glas op de route. Zin in meer? Kieldrecht is slechts één van de etappes!

Praktisch

Datum
9 oktober

Het programma staat nog niet vast voor deze streekwandeling. Wel kun je alvast aangeven dat je interesse hebt in deze wandeling. Dat kan hier.

Aan welke etappes neem jij deel?

Noteer alvast in de agenda:
Doel | 20 juli 2024 (onderdeel van streekmarkt Doel)
Emmadorp | 27 juli 2024
Kieldrecht | 19 oktober 2024

Deel dit via:

Onze locatie

Andere evenementen