Streekmarkt en wandelen in Doel

Op za 20 juli '24

Op zaterdag 20 juli 2024 strijkt de Beverse Streekmarkt neer in Doel. Kom genieten van al het lekkers uit de regio! Lokale standhouders stellen hun streekproducten van topkwaliteit aan u voor. Met horecaterras, kinderanimatie, live muziek en sfeer verzekerd!

Streekmarkt met streekmerk producten
De molen in Doel


Gegidste rondleidingen
Om 14:00 en 15:30 uur starten gegidste rondleidingen door Doel. De gids neemt je mee in het vroeger en nu. De inschrijvingslink kan je vinden onder de praktische informatie. Liever een kort ritje maken op paard en kar door Doel met gids? Dat kan doorlopend zonder reservering.

In gesprek met het grenspark
Op deze dag kun je informatie over het Grenspark krijgen of in gesprek met ons gaan. Het grensparkteam ontvangt je graag! Is het grenspark nog nieuw voor jou of ben je benieuwd naar initiatieven in jouw omgeving? Kom dan naar de molen in Doel en spreek ons aan!

Bezoek het veldlabo bij het Hooghuis
Het Veldlabo vormt een werk- en ontmoetingsplaats om de toekomstige herbestemming van het Hooghuis te onderzoeken. Projectmedewerker restauratie & herbestemming Nele Vranken vertelt je er graag meer over!

Praktisch

Programma
Zaterdag 20 juli ’24
Doorlopend van 14:00 tot 19:00 uur

Tarieven
Gratis

Locatie
Doel, 9130 Beveren, België

Op pad met een gids
Reserveer hier uw plaats voor de gidsenwandeling.
De gidsenwandelingen vinden plaats om 14u en om 15u30.

Meer beleven in Doel?

Kustroute
Doel is de start van de kustroute. Dit is een lange afstandswandeling. Op de Kustroute bewandel je de grens tussen land en water, een grens die veelvuldig verschoof in het verleden en het landschap van vandaag vorm heeft gegeven. De route brengt je langs schitterende Scheldepolders, getijdennatuur en charmante rustplekken. De Kustroute is een langeafstandsroute waar drie lokale wandellussen op aanhaken (Ossenisse-Zeedorp, Prosperpolder en Emmadorp.) Ontdek de langeafstandswandeling.

Deel dit via:

Onze locatie

Andere evenementen