Jongerendag: liefde voor het landschap in beeld

Op za 22 juni '24

Vorig jaar lanceerden we het jongerennetwerk nog, nu komt de betrokken groep met een eerste activiteit voor andere jongeren! Ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud? We nodigen je graag uit voor een inspirerende dag vol contrasten, fotografie en kennismaking op zaterdag 22 juni.

In 2024 organiseerden we een reeks activiteiten speciaal voor jongeren in het prachtige gebied tussen Hulst en Beveren. Een groep betrokken jongeren ontstond. Met hun gaven we een nieuwe activiteit vorm. Ben je tussen de 16 en 30 jaar oud en woon je in Oost-Zeeuws-Vlaanderen of het Waasland? Dan nodigen we je graag uit voor onze nieuwste jongerendag: een inspirerende dag vol contrasten en fotografie op zaterdag 22 juni in het PolderMAS.

MELD JE HIER GRATIS AAN 

Programma van de Dag:

  • 10:00 – Meet & greet in het PolderMAS 
  • 11:00 – Vertelling: Een persoonlijk levensverhaal over de liefde voor onze streek
  • 12:00 – Lunchpauze 
  • 13:00 – Workshop fotografie met de smartphone: Ga samen met een professionele landschapsfotograaf op avontuur in de polder, langs de dijk, door de dorpen en het schor. Ontvang praktische tips en trucs om de schoonheid van het landschap vast te leggen. We vertrekken met de Zonnetrein  naar de meest fotogenieke plekken, rijk aan historie.
  • 16:30 – Afronding van de dag 

Locatie: Ouden Doel-dijk 13, 9130 Ouden Doel

Wil je meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren! Ran Kok praat je graag bij: rkok@zmf.nl, 0031658939232.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen de verborgen schoonheden van Grenspark Groot Saeftinghe te ontdekken!

Deel dit via:

Onze locatie

Andere evenementen