Zeeuws Vlaamse Friet

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

De aardappelen uit de Zeeuwse zilte zeeklei zijn de lekkerste en beste frietaardappelen ter wereld. Ze worden met liefde en zorg geteeld. De boeren verbouwen dit prachtige gewas met aandacht voor mens en milieu. Het resultaat is een product boordevol vitaminen en mineralen. Belangrijker nog, het zijn de allerbeste aardappelen om echte verse friet van te maken. Dat doen we dan ook bij ZVL Friet.

Hart voor mooie aardappels ZVL-Friet
Verse ZVL Friet in een bakje
De aardappels van ZVL worden gezaaid

Van veld tot vork

De reis van grond tot bord houden we zo kort en puur mogelijk. Vanaf de teelt tot de verpakking, zonder toevoegingen blijft de kwaliteit van land tot bord gegarandeerd de allerbeste. Zo zorgen we ervoor dat Zeeuws-Vlaanderen er een juweel bij heeft. Ambachtelijke verse friet.

ZVL Friet

ZVL Friet maakt verse frieten van eigen geteelde aardappelen uit de Zeeuws-Vlaamse kleigrond! In een zo’n kort mogelijke keten. Dit zorgt voor optimale kwaliteit en versheid! Deze friet maken wij voor horeca en consument. Vers gesneden van de lekkerste Zeeuws-Vlaamse aardappelen verbouwd op familieboerderijen in Graauw en Nieuw-Namen.

Zeeuws-Vlaamse Trots

ZVL Friet is trots. Trots op Zeeuws-Vlaanderen, trots op onze aardappelen en trots op de oorsprong en historie van vijf generaties zorgen voor onze gemeenschap door het verbouwen van aardappelen. We zijn gepassioneerd. Het boeren zit in ons bloed. We houden van ons mooie vak en dat zie je terug in de manier waarop we met onze gewassen omgaan met zorg, aandacht en passie.

Benieuwd naar de friet? Kijk dan eens op de website van ZVL Friet bij welke horeca gelegenheden de friet wordt geserveerd! En als je dan toch in de buurt van Emmadorp bent? Ga dan eens kijken hoe de aardappelen groeien op het land!

Arrangement 7 wonderen evenement

Tijdens het 7 wonderen evenement op zondag 23 juni’24 biedt ZVL friet een arrangement aan in samenwerking met Het Zeeuwse Landschapde Ketchupfabriek en Café ’t Verdronken Land. De gidsen van het Zeeuwse landschap zullen hun verhalen vertellen in het dijkhuis. Aansluitend kan er genoten worden van een puntzak Zeeuws-Vlaamse frietjes met een hotdog bij de foodtruck van de Ketchupfabriek. Om de dorst te laven wordt het Kiekendief bier, gebrouwen door gastvrouw Gina, geschonken, welke op deze dag in de promotie zal zijn. Ook is er een muzikale omlijsting door troubadour Bennie de Vet die zorgt voor Ambiance en gezelligheid.

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over Zeeuws Vlaamse Friet

Andere gastheren en -vrouwen