Swing door Doel & Fort Liefkenshoek

City Golf is een partijtje golf in combinatie met een toeristische wandeling. In tegenstelling tot gewoon golf speel je niet naar holes maar naar specifieke targets in het straatbeeld, zoals een standbeeld of een bankje. Heb je het minste aantal slagen? Dan wordt je tot winnaar bekroond! Een enthousiaste begeleider deelt tijdens het golfen interessante weetjes over de omgeving. Zo ontdek je op een leuke en actieve manier de verborgen parels van het bijzondere stadje.

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Of een uitje met vrienden en familie? City Golf is voor iedereen. Golfervaring is niet nodig. City Golf wordt met een zachtere bal gespeeld en kan geen schade aanrichten.

In het grenspark kan je op twee locaties golven: Doel en Fort Liefkenshoek. Een toffe groepsactiviteit voor alle leeftijden of een swingende teambuilding!

City Golf kan het hele jaar door gespeeld worden, van maandag tot en met zaterdag. Tours variëren in aantal holes en tijd. Raadpleeg op de website van City Golf meer over de tour in Fort Liefkenshoek en de tour in Doel.

Deel dit via:

Meer over Doel

Nog meer te beleven in het grenspark