Landwinkel & minicamping Oude Stoof

Landwinkel Oude Stof
Camping Oude Stoof
Huisje Oude Stoof
Huisje Oude Stoof

Kom jij de fruitige geur van Landwinkel de Oude Stoof ruiken? Gezelligheid, gezondheid, smaak en kwaliteit, daar staat deze winkel voor!  De appels, peren, pruimen en zoete kersen zijn afkomstig uit de boomgaarden rondom de winkel, hmmm..

Daarnaast is het ook mogelijk om te overnachten op deze mooie locatie, middenin de boomgaard! Kies je voor een chalet of verblijf je in je camper op één van de camperplaatsen?

Meer informatie? Kijk op de website!

Aanbod evenement 7 wonderen

Tijdens het 7 wonderen evenement op zondag 23 juni’24 wordt er een aanbod gedaan:

Kampeerplaats of huisje boeken?
Schakel een tandje terug op de minicamping in de perenboomgaard bij Landwinkel Oude Stoof in Hengstdijk. Je kunt er een vakantiechalet huren ofwel kamperen met eigen middelen (tent, vouwwagen, caravan of camper), eventueel met privé-sanitair.

Word wakker met de vogelgeluiden en begin de dag met een heerlijk ontbijtje met vers gekookte scharreleitjes, smoothee-drankjes en zoete aardbeien uit de Landwinkel terwijl je vanaf het terras uitkijkt op de perenboomgaard en geniet van de omgeving. Of kies ’s avonds voor een verse borrelplank met allerlei lekkers uit de Landwinkel.

Er is uitstekende wifi, er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden. Op 10 minuten wandelen/rijden bevinden zich twee zwembaden (overdekt en openlucht).

Meer informatie en direct online boeken via de website!

Deel dit via:

Onze locatie

Nog meer te beleven in het grenspark