Fietsen

De uitgestrektheid en afwisseling van Grenspark Groot Saeftinghe lenen zich uitstekend voor mooie fietstochtjes. Ben je net als ons gecharmeerd van de combinatie natuur, landbouw en haven? Of pik je graag onderweg wat cultuur en erfgoed mee? Dan ben je in het grenspark aan het juiste adres. Kijk uit over schorren en de Westerschelde, fiets door de polders over het mooie fietspad op de Koningsdijk, bezoek de grootste sluis ter wereld of Fort Liefkenshoek. Neem je verrekijker mee om vogels, of net schepen te spotten. Veel elke fietser wat wils!

Door natuur, landbouw en haven

Afstand? 32 kilometer
Knooppunten? 60 – 64 – 13 – 17 -14 – 12 – 60
Raadpleeg de route op kaart.
Wat te verwachten? Deze route brengt je zicht op het Hedwige-Prospergebied, de Westerschelde en de haven. Je fiets door de dorpen Doel, Kieldrecht en Prosperpolder.

Getijdenhaven Doel (c)Grenspark Groot Saeftinghe – Sven Dullaert

Meer fietsroutes

Stippel je eigen route uit via het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Schrijf de nummertjes op een papiertje en je kunt op weg! De knooppunten herken je onderweg aan de wit-groene genummerde bordjes. Op de havenland fietskaart vind je veel bezienswaardigheden, horecazaken, picknickplekjes en andere info voor een geslaagde fietstocht in de streek.

Deel dit via:

Meer over Fietsen

Nog meer te beleven in het grenspark