De Zonnetrein

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje met je vrienden, een teambuilding met je collega’s of een activiteit voor de jaarlijkse familiedag of schoolreünie? Met de Zonnetrein heb je tal van mogelijkheden voor een dagje uit.

zonnetrein in actie

Met de streekholders op pad

De ondernemers in Grenspark Groot Saeftinghe hebben hun krachten gebundeld om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Samen beheren ze de duurzame Zonnetrein en zorgen ze voor leuke stopplaatsen en smakelijke arrangementen. Het treintje met drie kleurrijke wagons biedt plaats aan maximaal 22 volwassenen en kan al vanaf 2 uur gehuurd worden. De chauffeur brengt jou en je gezelschap met plezier naar je eindbestemming.

Stopplaatsen

Jij kent je gezelschap het best. Stippel zelf een leuke, actieve of culinaire route uit en kies bij welke bezienswaardigheden, mooie plekjes en horecazaken de zonnetrein halt houdt.

Sportievelingen gaan waterfietsen, kanoën en midgetgolfen bij De Vogel of stoppen bij het Verdronken Land van Saeftinghe voor een wandeling en een drankje in het gezellige café. Natuurliefhebbers toeren naar ’t Groot Eiland of gaan op ontdekking in het voedselbos van de Voedselbron in Graauw. Zoetekauwen mogen Ijshoeve de Boey niet overslaan en lekker lunchen kan in Hulst bij The Captains Coffee. De dag eindig je geslaagd met een heerlijk diner in de sfeervolle boerenschuur op de Mariahoeve, waar het Saeftinghe Zilt groeit. Daarbovenop kan je ook camping Fort Bedmar, de Prosperhoeve, B&B Het Verborgen Geluk, de Arenberghoeve en het Saeftingherhof een bezoekje brengen.

Arrangementen

Om het je makkelijk te maken hebben de streekholders enkele arrangementen samengesteld. Kies je voor Heerlijk Hulst, Van Zoet naar Zilt, Onbegrensd Genieten of Ontspanning & Avontuur? Alle arrangementen zijn een combinatie tussen ontspanning, beleving en culinair genieten van de streekproducten. Onderweg kom je natuurlijk ook alles te weten over het bijzondere Grenspark Groot Saeftinghe waar de Zonnetrein doorheen rijdt.

Open excursies

Wil je graag een keer meerijden? Hou dan de kalender van het Grenspark in de gaten, er worden regelmatig open excursies georganiseerd met de zonnetrein. Kijk voor meer informatie, tarieven en boekingen op de website van de zonnetrein.

Meer over de Zonnetrein

Andere gastheren en -vrouwen