Voedselbron Graauw

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

Emiel en Sonja ontwikkelden met veel liefde en aandacht Voedselbron Graauw. Ze creëerden een opmerkelijke plek om te onthaasten, om te ontspannen en energie op te doen.

Voedselbron safaritent in het groen
Voedselbron safaritent met uitzicht op terras

Wil je er even tussenuit voor een paar dagen? Dan kan je overnachten in één van de luxe safaritenten middenin de fruitboomgaard en het voedselbos. In deze omgeving kan je even ontvluchten aan het drukke bestaan en smullen van het leven in het niets. Dat is de filosofie van Emiel en Sonja. 
De vier safaritenten zijn compleet ingericht voor 4 tot 6 personen. Ze beschikken over alles om te genieten van een comfortabel verblijf. Koken doe je in de ingerichte keuken en onder je tentluifel vang je de laatste stralen van de avondzon op. Het gedeelde sanitair met douches, wc’s en afwasruimte ligt op loopafstand.

Eten uit het bos

Bij Voedselbron Graauw hoort lekker eten. In de biologische tuin en het voedselbos rijpen de Zeeuwse gezondheden en worden ecologische processen gebruikt om rijke, vitale voeding te laten groeien. Verneem er alles over tijdens een inspirerende rondleiding doorheen de groene oase. Of proef de verse producten van eigen bodem en streek tijdens een diner. Schuif vrij aan aan de lange dinertafel en geniet van een topmenu.

Lees ook eens het interview met Emiel van de Vijver!

Meer info

Voor meer informatie over logeren, excursies en diners bij Voedselbron Graauw vind je terug op hun website.

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over de Voedselbron

Andere gastheren en -vrouwen