De Arenberghoeve

Gastheren en -vrouwen van het grenspark

Alexander Cerpentier
Schapen van Alexander in de wei
Ontbijten bij de Arenberghoeve

Bij de Arenberghoeve ervaar je de polders in al haar facetten. Omgeven door weilanden en akkers, heeft deze prachtige plek uitzicht op de imposante haven aan de horizon. Een workshop in het bakhuis of een verblijf bij de B&B, de belevenis is helemaal compleet wanneer je de verse eigen producten proeft.

Alexander en Mireille ontvangen zowel rustzoekers als zakenreizigers met open armen op de Arenberghoeve in Kieldrecht. Ze verwelkomen je met streekproducten en talloze uitstapmogelijkheden! Als actief landbouwbedrijf hechten ze veel belang aan ambacht en eerlijke producten. De Arenberghoeve stilt dan ook je honger met lekkernijen die rechtstreeks van het land komen. Proef dit tijdens een workshop in het bakhuis of bij het ontbijt in de B&B. Ga er even een paar dagen tussenuit en wordt wakker tussen de grazende schapen, scharrelende kippen en weidse akkers. 

Arenberghoeve pizzaoven
Beeldbank Toerisme Oost-Vlaanderen – Yannick de Pauw

Aanbod 7 wonderen evenement

Tijdens het 7 wonderen evenement op zondag 23 juni’24 biedt de Arenberghoeve het volgende arrangement aan:

2 overnachtingen in de B&B, ontbijt inbegrepen. Van vrijdag 21/6 tot zondag 23/6, of van zaterdag 22/6 tot maandag 24/6/2024. De andere dag wordt gezorgd voor wandel- en of fietsroutes om in de ruime regio op pad te gaan. Er wordt graag een reservatie voor de gasten gedaan bij brasserie De Brisée in Kieldrecht om op 21, 22 of 23 juni iets te gaan eten. Het eten is daar ter plaatse te betalen. Reserveren kan via info@arenberghoeve.be of via 0476 31 88 10. Prijs voor dit arrangement is €224. Dit is op basis van een kamer voor 2 personen.

Deel dit via:

Onze locatie

Meer over De Arenberghoeve

Andere gastheren en -vrouwen